Over mij

 

Ik ben Marsha van den Bosch, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Naarden. Na lange tijd voor een commercieel bedrijf te hebben gewerkt, voelde ik dat het tijd was voor iets anders. Ik heb een aantal jaar full-time voor ons gezin gezorgd en diverse opleidingen gedaan zoals; kinderyoga, Ayurveda & permacultuur. Momenteel volg ik de basis opleiding ecologie.

 

De systemen om mij heen voelen niet meer kloppend. Denk aan; onderwijs, de medische wereld, voedselvoorziening. Alles moet sneller, meer & efficiënter. Het voelt niet prettig en kan, naar mijn mening, zo ook niet lang meer doorgaan. We zullen andere manieren moeten vinden, nieuwe systemen en ik zie de oplossing in het weer terug verbinden met de natuur. We staan niet boven de natuur maar we zijn er onderdeel van. 

 

'Filling Groovy'?

Deze naam had ik gekozen voor de kinder-yoga studio. De essentie blijft (voor mij) hetzelfde, het gaat om de binnenkant (de vulling, het systeem). Wanneer je jouw binnenkant voedt, je verbindt met jouw ware natuur, ervaar je flow en voel je je Groovy!

Filling Groovy-final-01.png

Vergroenen begint bij jezelf, in je eigen tuin, stap voor stap. Wil jij dat maar kun je daarbij hulp gebruiken, laat het me weten. Samen kijken we hoe ik jou kan helpen.

Contact:

 

Marsha van den Bosch

​Tel.: ​+31 (0)6 46060036

Mail: marsha@vanenkhuijzen.nl

​​​