top of page

Samen creëren 

Het verbinden van mensen en natuur, daar word ik blij van. In mijn ideale wereld zijn we niet zelfvoorzienend maar SAMENvoorzienend.

We kunnen zoveel moois creëren als we onze kracht, kennis en kunde bundelen. Samenwerken i.p.v. concurreren, vermenigvuldigen door te delen. Om die reden neem ik deel aan Samen Sneller Duurzaam, ben ik betrokken bij 2 projecten in Bussum en heb ik het initiatief Green Circles opgezet. Kijk hieronder voor meer informatie.

IMG_1972.jpg
IMG_1886.jpg

Green Circles

Wil je jouw tuin verduurzamen? Dan kun je een groepje vormen met anderen uit Naarden/Bussum die dit ook willen. Gezamelijk huur je mij in. Ik maak samen met elke deelnemer een ontwerp voor de tuin. We werken zoveel mogelijk met wat er al is. De verschillende ontwerpen leggen we naast elkaar en dan maken we een stappenplan. Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag. In elke tuin houden we een gezamenlijke klusdag en zo helpen we elkaar op weg.

Meer weten? Neem contact met me en ik vertel je er alles over.

uitwijk.jpg
Bussum-5.jpg

Projecten

Samen Sneller Duurzaam is een beweging waarin lokale kennis, kunde en middelen samenkomen om Gooise Meren te verduurzamen. Ik zet me in voor de werkgroep 'lokaal voedsel'.

Daarnaast ben ik betrokken bij 2 (wijk)projecten:

  • Kindertuinen in Bussum

  • Buurtcentrum Uitwijk

Ook ben ik bestuurslid van onze wijk Naarderbos / Naardereiland als vertegenwoordiger van de Groencommissie.

Meer weten over deze leuke projecten? Bekijk mijn blog of volg me op Facebook.

bottom of page